Αρχική Σελίδα

Shenzhen damu technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας Damu Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2019 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 5 εκατομμύρια yuan. Βρίσκεται στην πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, κοντά στο λιμένα Guangzhou και το λιμένα Shenzhen. Με την κατάλληλη μεταφορά, Damu είναι κατασκευαστική και επεξεργαμένος επιχείρηση. Η επιχείρηση έχει 1 γραμμή παραγωγής εξοπλισμού οπτικών ινών, 6 γραμμές παραγωγής σκοινιού μπαλωμάτων οπτικών ινών, και 3 γραμμές παραγωγής θραυστών PLC. Έχει 12 έτη εμπειρίας εξοπλισμού οπτικών ινών και μιας πλήρων παραγωγής και ενός συστήματος πωλήσεων. Το Damu παράγει κυρίως τα εσωτερικά καλώδια οπτικών ινών, τα υπαίθρια καλώδια οπτικών ινών, το σκοινί μπαλωμάτων οπτικής ίνας, το θραύστη PLC, τη γυαλίζοντας μηχανή οπτικής ίνας, το γυαλίζοντας προσάρτημα, κ.λπ. Ελέγχει αυστηρά κάθε διαδικασία παραγωγής και παρέχει τα μεγάλης ακρίβειας και προϊόντα υψηλός-προδιαγραφών για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών. Το Damu παρέχει το cOem, υπηρεσίες ODM, τα προϊόντα ικανοποιούν τις προσαρμοσμένες ανάγκες επεξεργασίας της ηπειρωτικής χώρας της Κίνας και των ξένων πελατών. το damu εξυπηρετεί τους πελάτες με την έξοχη χειροτεχνία, την άριστη ποιότητα, και επαγγελματικές pre-sales και τις μεταπωλήσεις. σε απευθείας σύνδεση απαντήσεις 24 ωρών, για να παρέχουν σε σας τις επαγγελματικές υπηρεσίες.

 

Κίνα Shenzhen damu technology co. LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Από ιδρυμένος, ως εξαγωγέας, DAMU είναι εξειδικευμένο στα προϊόντα οπτικών επικοινωνιών κατασκευής, μάρκετινγκ και Ε&Α. Στοχεύουμε με υψηλή ταχύτητα το σύστημα δικτύων τηλεπικοινωνιών για τους διάφορους καταναλωτές cOem και το τέλος υψηλής τεχνολογίας - χρήστες.

 

Η ικανοποίηση πελατών είναι η αιώνια αναζήτηση στόχων μας, ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας για να δημιουργήσει το brilliancy από κοινού.

Shenzhen damu technology co. LTD Shenzhen damu technology co. LTD Shenzhen damu technology co. LTD
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : DAMU

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 500000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen damu technology co. LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen damu technology co. LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen damu technology co. LTD Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen damu technology co. LTD Πιστοποιήσεις